uvijek na mreži

Paradox će i na novoj adresi promovirati Dalmaciju

Simbolično otvorenje nazvano ”Paradoksalni flashback” uz glazbu DJ TJ Cice, okupilo je sinoć brojne zaljubljenike i prijatelje prvog wine&cheese bara Paradox kojeg od sinoć možete pronaći u prostoru nekadašnjeg restorana Paradigme.

– Kako smo sada u većem prostoru morali smo početi malo drugačije promišljati. Okrenuli smo se malo fleskibilnijem pristupu – kazao nam je Zoran Pejović.
– Naš koncept sira i vina smo nadogradili s trgovinom u kojoj će gosti moći i kupiti to u čemu su kod nas uživali, ali smo dodali i zabavni dio.

Veći prostor na dvije etaže pruža mogućnost istovremenog odvijanja dva programa, dva koncepta, a terasa je idealna, mišljenja su za življu glazbu i otkačeniji program.
– Bez pretenzija mogu reći da mi stvaramo trendove. Kad smo otvorili 2012. godine, bili smo prvi takav wine &cheese bar u Hrvatskoj koji je imao u ponudi 150 vina i čak 50 njih na čašu. Mnogi su nam se smijali, a danas je to postao standard. Okrenuti smo dalmatinskim vinima, autohtonim sortama i malim proizvođačima. Bili bi sretniji da malih proizvođača sireva ima još više, ali svakako je činjenica kako kroz ovaj koncept promoviramo Dalmaciju – zaključio je Pejović.

Komentiraj