uvijek na mreži

Petar Dragojević: Oliver mi je čestitao i kazao kako se ponosi samnom!

Čim je čuo pjesmu legendarni pjevač je zaključio kako je ona stvorena za njegovog nećaka

”Za tebe, za mene” naziv je nove pjesme Petra Dragojevića koju je uz zbor Mihovil, otpjevao na Splitskom festivalu. Kako je već uobičajeno, zajedno sa singlom objavljen je i video uradak kojeg je i ovog puta napravio Miki Nopling, redatelj s kojim je Petar do sada već surađivao.
– Zadovoljan sam kako je sve ispalo, super su mi reakcije brojnih kolega, a naravno da mi je uvijek posebno drago kad me nazove Oliver koji je ovog puta kazao kako se doista ponosi samnom – ispričao nam je splitski glazbenik Petar Dragojević. Poznati splitski skladatelj, autor Petrove pjesme Dado Paustović, otkrio nam je kako je došlo do njihove suradnje.
– Dugo godina surađujem s njegovim barbom Oliverom. Ovo je već četvrti Oliverov album na kojem se pojavljujem kao autor i kad sam mu pokazao ovu pjesmu, Oliver je krenuo svirati i kazao je u jednom momentu kako bi ta pjesma baš ludilo legla njegovom nećaku Petru. Nazvali smo Petra i premda on ima ekipu s kojom radi, svidjelo mu se. Snimili smo pjesmu, a ono što nam je posebno veselje jest klavir u uvodu pjesme kojeg je upravo odsvirao Oliver- kazao nam je Dado. Pored toga, otkrio nam je kako upravo sve svoje kontakte koje je stekao dugogodišnjim bavljenjem glazbom želi usmjeriti na skretanje pažnje prema Petru za kojeg kaže da je apsolutno pozitivan lik.
– Odličan je glazbenik, svira klavir, pjeva dobro, uredan je i ima četvero djece. Zaista zaslužuje ozbiljniju pažnju i ozbiljniju karijeru i ja mu u tome na svaki način želim pomoći – zaključio je.
Petar nam je otkrio kako zajedno sa svojim bandom nastupa ovog ljeta na brojnim feštama, a u međuvremenu poslušajte pjesmu ”Za tebe, za mene” kojoj su posebnu ljepotu dali i članovi zbora Mihovil.

Komentiraj