uvijek na mreži

Pogledajte šaljivi video s kojim su se NL Dišpet i Jugović obrušili na Most i Pauletića

Nezavisna lista Dišpet i Goran Jugović, kandidat za splitskog gradonačelnika, žestoko se obrušili na  Most i Mostovog kandidata Roberta Pauletića. Priopćenje prenosimo u cjelosti i prilažemo njihov video uradak s junacima koji su nekada u režiji ”Megatrolla”,  zabavljali splitsku javnost:

”Nezavisna lista Dišpet bila je sastavni dio platforme MOST-a i njihov jedini predstavnik u Splitu od prvog pojavljivanja na političkoj scenih Hrvata.
Nezavisna lista Dišpet je okupljala splićane u platformu koja je obečavala treći put okupljanjem nezavisnih lista kako bi se pobijedila dvoglava aždaja HDZ-SDP.
MOST je najveće političko razočarenje u političkoj povijesti Hrvata što se može vidjeti i u priloženom videu. Obećanje ludom radovanje, ali sreća NL Dišpet to je na vrime otkrila.
MOST nije treći put, već dobro začahurena igra velikih političkih igrača koji iz sjene vuku poteze, a to lako provjerite tako da se pokušate učlaniti u stranku MOST što je nemoguće jer ona u Splitu ima samo 4 člana od kojih niti jedan ne podupire gosp. Pauletića.
Stoga se nameće pitanje gosp. Pauletiću: Koliko košta logo MOST-a i zašto ste po ustaljenom principu HDZ-a, postavljeni za kandidata mimo želja i procjena lokalnih članova i simpatizera MOST-a Split, koji izražavaju veliko nezadovoljstvo vašim odabirom?” – stoji u priopćenju kojeg su na našu adresu poslali članovi NL Dišpet i Goran Jugović.

Komentiraj