uvijek na mreži

Pojačanja s Kvarnera

Unija Kvarnera novi je partner stranaka Pametno, FOKUS i Nezavisna lista Zagreb, čime je ova koalicija dobila pojačanje na području Rijeke i Kvarnera.

Kako je na predstavljanju koalicije u Rijeci istaknula predsjednica stranke Pametno Marijana Puljak, suradnja s Unijom Kvarnera odraz je obostrane želje za usmjeravanjem Hrvatske prema uspješnijem i transparentnijem društvu.

Više informacija možete pročitati OVDJE 

Član predsjedništva stranke Pametno Ivica Puljak, za Večernji TV, govorio je o važnosti obrazovanja za napredak društva, te o važnosti uloge politike u reformi obrazovanja. U istom razgovoru, Ivica Puljak se osvrnuo i na pregovore sa Strankom s Imenom i Prezimenom.  

Cijeli razgovor pogledajte OVDJE

Protekli tjedan, Pametno, Fokus i Nezavisna lista Zagreb u Karlovcu su predstavili nositelja i članove liste za 7. Izbornu jedinicu: Darija Zuroveca, gradonačelnika Sv.Nedjelje, Davora Petračića, gradskog vjećnika i člana nezavisne liste Naš Karlovac, te Marija Budiščaka, poduzetnika.

Više detalja možete pronaći OVDJE

Redovna godišnja skupština održava se u subotu 13. lipnja. Na dnevnom redu naći će se, među ostalim, financijska izvješća za prošlu godinu, potvrda koalicija za parlamentarne izbore i prijedlozi kandidata za izborne liste.  

Podsjećamo, Parlamentarni izbori održat će se u nedjelju 5. srpnja 2020. Pripreme su u punom jeku, a vas sve koji ste voljni sudjelovati u ovoj našoj zajedničkoj borbi za bolje sutra, molimo da se pridružite kontaktirajući našeg Darija Careva – voditelja volontera na broj telefona: 091 515 93 11

Otvoren je i naš call centar u Splitu, svi vi koji ste voljni doprinijeti u njegovu radu, slobodno kontaktirajte voditelja centra Nenada Uvodića na broj telefona:

091 204 89 73

Komentiraj