uvijek na mreži

Proglašeni najbolji sportaši grada Kaštela

Ante Buzov, član kickboxing kluba Uni Rent i Lucija Brešković, članica judo kluba Kaštela, prema izboru sportskih djelatnika i novinara, najuspješniji su kaštelanski sportaši u 2016. godini, a nagrade za ovaj izbor uručene su im na tradicionalnoj svečanosti koja se, u organizaciji Zajednice športskih udruga Kaštela, održala u dvorcu Vitturi u Kaštel Lukšiću.

Najuspješnija momčad u prošloj godini su peterostruki prvaci države i sudionici finala Kupa Hrvatske, odbojkaški klub Mladost Ribola Kaštela, drugo mjesto osvojio je judo klub Dalmacijacement, a treće veslački klub Marina Kaštela.

-Dodijeljena su i priznanaja perspektivnim sportašima i sportašicama (po jedan ili dva sportaša iz svakog od kaštelanskih klubova) koji bi u budućnosti trebali biti nositelji kaštelanskog sporta:

-nagrada od po 1000 kuna mladim perspektivnim sportašima koju daje Kineziološki fakultet:

Maja Franić (Judo klub Kaštela) i Ivan Banovac (Veslački klub Marina Kaštela)

Najuspješniji trener: Ivan Rančić, odbojkaški klub Mladost Ribola Kaštela, a posebno priznanje za dugogodišnji rad i promicanje sporta u gradu Kaštela dobio je Branko Draganić, odbojkaš, odbojkaški reprezentativac, trener u zemlji i inozemstvu, te profesor predavač na Kineziološkom fakultetu u Splitu, kao i jedan od osnivača odbojkaškog kluba Marina Kaštela.

Foto: Joško Šupić

 

Komentiraj