uvijek na mreži

Provjerite zašto treba doći u Rudolf winter bar ispred Galerije umjetnina

Rudolf winter bar, popularna kućica Adventa u Splitu i ove se godine nalazi ispred Galerije umjetnina,u OLOLO zoni. Na pitanje po čemu su drugačiji od ostalih i kako je moguće da njihova popularnost svih ovih godina samo nezaustavljivo raste, rekoše nam:

Rudolph winter bar je nastao 2013g kao zimski slijed juice bara ‘Kokolo” koji postoji na Voćnom trgu od 2012. Istim entuzijazmom, kreativnošću i željom za nešto drugačije i bolje, u suradnji s kuhinjom konobe ”Dujkin dvor” osmišljena je ova posebna adventska ponuda.

Prve godine, dok još nije postojao Advent na gradskim trgovima, već samo na rivi, Rudoplph je zbog bogatstva ponude bio aprolutni hit. Imali smo domaći bombardino liker, krokete od bakalara, gučaš od divljhači, gulaš od – medvjeda! Burger od bakalara, kada manija burgera nije niti spremila kofere za naše tržište. Prvi smo naše sugrađane upoznali s pečenim čajem, a koji je odmah postao apsolutni hit.


Uslijed promjene u organizaciji Adventa na rivi, a uz daljnju želju za novim i orginalnim novu lokaciju smo pronašli u zoni ispred Galerije umjetnina i od lani nas naši stalni gosti mogu naći tamo. Na obostrano zadovoljstvo i na ugodu njihovog ukusa, odabrali smo pravi put i ponovno pronašli svoje mjesto pod suncem na pracvoj lokaciji.

I dalje u težnji za najboljim artiklima, ove Vam godine jedini nudimo Božićni crumble od mascarponea, buče i cimeta, a imat ćemo i verziju s jabukom. Zatim, štrudel od bakalara te neizostavni gulaš od jelena, Rudolph burger, kobasice s crvenim kupusom, domaći Božićni stolen, domaći mandulat te još mnogo jela koja ćemo do kraja Adventa imati u ponudi dana.

Komentiraj