uvijek na mreži

Prva svjetska fešta proslave kraja pandemije održat će se u Splitu!

“Ta divna splitska noć” – ime je prve svjetske fešte kojom će se proslaviti kraj pandemije

Prva svjetska fešta proslave kraja pandemije coronavirusa održat će se u Splitu. Tako planira splitska udruga Picaferaj koja je u tu svrhu već zakazala razgovore sa Turističkom zajednicom te brojnim mogućim izvodjačima.

“Ne znam kad će pandemija završiti, ostavimo to stručnjacima, ali čim se proglasi kraj pandemije, za dva tri dana ćemo biti spremni napraviti veliku feštu i neće nam nijedan drugi grad biti ravan u tome”, izjavio je Ivan Bubalo u ime Picaferaja, udruge koja je u tu svrhu zajedno sa kulturno estradnim djelatnicima pokrenula  inicijativu prema Gradu Splitu i Turističkoj zajednici grada da se pripremi fešta za pamćenje.

Zanimljivo je da je u organizaciju savjetodavno uključen i Ante Ćićo Ganza, čovjek koji je osmislio nekadašnje nezaboravne splitske Lude noći, a njegov pristanak izazvao je oduševljenje medju članovima udruge.

Fešta za kraj pandemija zvala bi se “Ta divna spliska noć”, a sastojala bi se od koncerata i zabave na čitavom nizu gradskih punktova, te bi u dogovoru sa ugostiteljima označila budjenje grada.

Komentiraj