uvijek na mreži

Radionicom jela od tartufa kreće nova sezona radionica četvrtkom

17-21 h četvrtak, 7. listopada, ŠKMER Kuharska Akademija, Jobova 2

Novi ciklus jednodnevnih tečaja za ljubitelje kuhanja četvrkom započinjemo radionicom tartufa. Uz chefa Željka Nevena Bremeca polaznici će se upoznati s tarufima i tartufatom, pripremat će slana i slatka jela s ovom osebujnom gljivom opojnog mirisa i okusa te afrodizijačkih svojstava. Tartufe psi ili dresirane svinje nalaze na dubini od 10 do 30 cm, te je gurmani još od antike smatraju jednom od delicija bez premca.

Cijena tečaja je 450 kuna, a uključuje kuhanje s profesionalnim i nagrađivanim chefovima u Kuharskoj Akademiji, namirnice, piće, svu potrebnu opremu, recepture i konzumacije jela po završetku radionice.

Prijave: 099 319 89 61, info@skmer.hr

Komentiraj