uvijek na mreži

REGIONALNA VELETRŽNICA na TTTS-u: Nudimo usluge vaganja 18 metara dugom kolnom vagom do 50 tona za sve vrste tereta, a blanširani badem platit ćete samo 70 kuna po kilogramu!

Kad ste posljednji put bili na Regionalnoj veletržnici na TTTS-u? Znate li da voće i povrće kojeg kupujete na splitskim tržnicama vrlo često stiže upravo s Regionalne veletržnice? Ima li smisla otići direktno na TTTS i kupiti svježe proizvode po nižim cijenama? Naravno da ima. Evo samo nekoliko primjera: paprike babure od 7 do 8 kuna, paprika roga 9 kn, stolno grožđe 8 do 9 kn, domaća šljiva 8 kn, šljivarica za šalšu 5 kn…Ono što je naravno najvažnije, riječ je o domaćim proizvodima, paprikama koje su stigle iz Neretve, grožđe i šljive sa polja iz Vrgorca. I mali i veliki proizvođači iz četiri dalmatinske županije svoje proizvode nude upravo na ovoj veletržnici.

No, nije samo to važno. Nakon dvadeset godina, opet je u funkciju stavljena kolna vaga, najveća na ovom području jer sa svojih 18 metara koliko je duga, uslugu vaganja može pružiti najvećim šleperima i kamionima s prikolicom do 50 T. Najskuplje vaganje, upravo tih najvećih šlepera iznosi svega 60 kuna sa PDV-om, a vaganje osobnih automobila do 2 tone, svega 10 kuna. Usluga vaganja je za sve vrste tereta, a NE samo voće i povrće, i to za fizičke i pravne osobe.

Na Regionalnoj veletržnici mogu se pronaći i proizvodi iz uvoza, onima koji se razumiju u pravljenje slastica istaknut ćemo samo nekoliko:

  • blanširani badem – 70 kn za kg
  • pistacio očišćeni – 250 kn za kg
  • kukuruz kokičar – 8 kn za kg

Naravno, osnovni smisao veletržnice je okupljanje ponude i potražnje za svježim proizvodima, prvenstveno voćem i povrćem, na jednom mjestu. Konkurencija i međusobno nadmetanje većeg broja proizvođača i veletrgovaca ima za posljedicu povećanje kvalitete i svježine kao i sniženje cijena proizvoda, čime profitiraju krajnji korisnici – kupci.

Kompletna djelatnost odvija se u prostoru koji zadovoljavana najviše i najsuvremenije higijenske i tehničke standarde. Dapače, kazali su nam kako su zbog želje za podizanjem standarda i razine usluge, osim kolne vage koja je napokon u funkciji, obnovili i svu rasvjetu, zamijenili staru -modernom, LED tehnologijom. I to je tek dio onoga što je u planu obnove.

Stoga, ne zaboravite da je jedino na Regionalnoj veletržnici radno vrijeme od 0-24 sata, nalazi se na TTTS-u, na adresi 4.gardijske 47, Kamen – Split, tel.021 326 019 (porta).

Komentiraj