uvijek na mreži

Roko Blažević: Nije me Jacques ostavio u Varšavi

Nakon objave portala 24 sata kako ga je Jacques ostavio u Varšavi, mladi glazbenik je sve demantirao na svom Facebook profilu.

Eto, sretno stigoh natrag u svoju Hrvatsku 🇭🇷❤️ Dva najljepša tjedna u životu, s najboljim DREAM timom – još jednom zahvaljujem svima! Kao i svima vama na tisućama poruka podrške.

Dao sam u Tel Avivu stotine intervjua, održao dvije sjajne službene pressice sa svojim plesačima – nisam u ta dva tjedna doživio nijedan pokušaj podmetanja stranih medija, nijedno sumnjivo pitanje – iskrena i profesionalna komunikacija od početka do kraja, od najmanjih do najznačajnijih europskih i svjetskih medija!

Jučer nam je otkazan let iz Varšave za Zagreb. Svi zajedno (nas 11 u delegaciji) prespavali smo na sigurnom u sjajnom varšavskom hotelu i danas krenuli na svoje letove – nažalost aviokompanija nas je razdvojila na dva leta, jutarnji i popodnevni. Iako sam punoljetan i mogu samostalno i bez pratnje putovati svijetom, i na povratnom letu za Zagreb u pratnji mi je bila šefica delegacije Elizabeth Homsi, naš komentator Duško Ćurlić i makeup majstor Kruno Garguljak.

NITKO ME NIJE OSTAVIO i nikada ništa slično nisam izjavio kako mi se ovdje imputira pod navodnicima. Savršeno je jasno da se ovako zarađuje na klikovima i navodi čitatelje na lažne vijesti, no naizgled lijepa gesta ovog medija (koji me dočekao na aerodromu) pretvorila se u bezočnu laž u naslovu!

Ovakve su stvari utužive i nažalost za daljnje radnje pobrinut će se moj tim. Novinarka KARLA RUMORA, ni nakon službene molbe i jasne svijesti da za ovu izjavu nema dokaza, nije htjela promijeniti naslov u istinit. Naime, sama novinarka je u neslužbenu razgovoru iskazala svoje mišljenje da joj je izgledalo kao da su me ostavili u Varšavi – jer nije bila upoznata zašto su naposljetku bila dva leta i zašto smo se vraćali razdvojeno, ali opet uz službenu pratnju članova delegacije.

Meni ovo nije šala i ne želim da se preko moga imena i moga tima stvaraju pregledi članaka s lažnim naslovima. Žalosno da se nakon ovakve divne suradnje s inozemnim medijima moram prvi dan povratka u svoju Hrvatsku suočiti s ovakvim pokušajima zarade domaćeg medija. Stoga, dragi moji, ne vjerujte svakom naslovu i ne dozvolite si da vas namame svojim lažnim naslovima!


Komentiraj