uvijek na mreži

Rolling Stonesi ovog ljeta sviraju na Bjelašnici?

Najveće živuće rock legende ”Rolling Stonesi” ovog bi ljeta mogli zasvirati na Bjelašnici doznaje Dnevni avaz koji je u posjedu dokumenta o počasnom pokroviteljstvu spektakla kojeg je potpisao gradonačelnik grada Sarajeva Ivo Komšić.

Naime, legendarna grupa priprema ovog ljeta svoju veliku turneju, a u utrci je i nekoliko gradova iz okruženja. Osim Sarajeva, svoju šansu traže još i Ljubljana, Beograd i Sofija, a ako se dogodi da ”Stonesi” zasviraju u susjednoj BIH, dogodit će se to na Bjelašnici. Organizatori jedne sarajevske agencije koja vodi glavne pregovore odustali su od ideje da se mogući koncert održi na sarajevskom stadionu Koševo jer je kapacitet posjetitelja manji nego na Bjelašnici gdje bi se na prirodnom platou planine moglo smjestiti i 100.000 obožavatelja legendarne grupe.

Kako bilo, ”Rolling Stonesi” će vjerojatno zasvirati u samo jednom od nekoliko gradova koji su već odavno upregnuli sve snage da pribave bankovnu garanciju od 5 milijuna Eura koliko je potrebno osigurati za dolazak glazbenih velikana.

Komentiraj