uvijek na mreži

Splićani Dino Biočić i Marin Marušić sedmi na svjetskoj Beatbox listi

Dvadesetdvogodišnji Marin Marušić i njegov prijatelj Dino Biočić osvanuli su ovog tjedna na svjetskoj Beatbox top listi (www.humanbeatbox.com) na kojoj su sa svojom coverom “With or Without You” slavnog U2 – a, zauzeli sedmo mesto!
• ”Danas smo preko društvenih mreža i YouTube kanala povezani svi mi koji se bavimo Beatbox-om i svaki put kad netko od nas nešto novo napravi, možemo se razmjenjivati” – ispričao nam je Marin Marušić i dodao:
•”U komunikaciji sam sa mnogima pa tako i sa jednim mladićem koji je na svjetskom natjecanju pobijedio u ovoj disciplini s kojom se ja bavim. Preporučio nam je da kad nešto snimimo, pošaljemo urednicima te stranice. Dino i ja smo ga poslušali i poslali smo im naš uradak. Napisali su nam da im se jako sviđa i uvrstili nas eto, na svoju top listu.”

• Marin nam je kazao kako se Beatbox-om bavi od šestog razreda osnovne škole, ozbiljnije možda ipak samo posljednje dvije godine. Kazao je i kako Beatbox uopće nije popraćen onoliko koliko zaslužuje, ali se nada da će jednog dana ova zahtjevna disciplina ipak dobiti pozornosti koliko zaslužuje.

Komentiraj