uvijek na mreži

Split protiv Osijeka lovi polufinale

Nema popravnog, košarkaši Splita na Gripama u srijedu u 19 sati igraju najvažniju utakmicu sezone. U trećoj četvrtfinalnoj utakmici doigravanja na Gripe stižu Vrijednosnice Osijek, trenutni rezultat je 1:1, pobjednik utakmice ide u polufinale u kojem ga čeka Cedevita.
– Iza ove utakmice nema popravnog, dobro se poznajemo s Osijekom, znamo što možemo očekivati. Nama je bitno iz ovog poraza u Osijeku izvući pouke, u toj utakmici nismo imali dovoljno energije, nismo imali dovoljno okomotih prodora, dobrog obrambenog pristupa – kazao je Splitov trener Ivica Skelin.
Očekuju se dobro ispunjene Gripe, sezona je bila odlična, ova utakmica je baš nešto posebno, svojevrsna kruna sezone.
– Želimo što više navijača, nije lako protivnicima kada dođu ovdje i osjete našu publiku – rekao je Skelin.
Uoči utakmice s Osijekom klupsko vodstvo predstavilo je nove artikle, koji su se, u suradnji s Cro Fan Shopom, našli na tržištu.
– Kada dođe publika veći je interes medija, a kada je velik interes medija dođu i sponzori. Cro Fan Shop naš je novi partner, to je suradnja koja je započeta s promocijom proizvoda koji se baziraju na KK Splitu – rekao je direktor Splita Robert Andrijić.
Na njegove riječi nadovezao se Drago Ćubelić iz Cro Fan Shopa.
– Hvala direktoru Andrijiću, od prvog sastanka imali smo isti cilj. Publika se vratila košarci, zajednička želja nam je da navijači mogu kupiti službene klupske artikle. Za početak smo išli s osnovnim asortimanom (majice, šalovi, kape, šalice, privjesci, magneti, nap.a.), ta suradnja će dalje rasti. Slušat ćemo i glas navijača. Artikli se mogu kupiti u svim Cro fan shopovima, (Marmontova, City center one, Mall of Split), a može se i naručiti preko naše web stranice, i to za Hrvatsku i za inozemstvo – zaključio je Ćubelić.
Komentiraj