uvijek na mreži

Split Tommy – Nacional, derbi za kraj godine

Danas (petak) u 20:00 sati u maloj dvorani SC Gripe gostuje zagrebački Nacional!

U odnosu na prošlu sezonu u kojoj je Nacional doslovno pomeo sve pred sobom, ova je sasvim drugačija. Zagrebački sastav je prava mala legija stranaca uz tek pokoje poznato domaće ime kao što su Postružin i Bartoluci.
Po viđenom u utakmicama Lige prvaka, Nacional je ostavio vrlo dobar dojam, što se svakako ne može reći za domaće prvenstvo u kojem su igrački i rezultatski oscilirali. Sezonu su započeli remijem i nizom od 3 poraza, međutim, to je bilo razdoblje dok se igrala Liga prvaka. Nakon toga je uslijedio i niz od 5 pobjeda koji je u posljednjem kolu prekinulo Novo Vrijeme.

Naš sastav u ovu utakmicu ulazi maksimalno motiviran – ne postoji bolja nagrada za kraj jesenskog dijela prvenstva od pobjede nad velikim rivalima. Slavlje u Šibeniku je donijelo prijeko potreban mir, a ekipa je dokazala da se itekako zna nositi sa stresnim situacijama. Treneru Victoru Acosti su osim Mare Đuraša svi igrači na raspolaganju pa s velikim nestrpljenjem očekujemo početak ove utakmice. Nakon toga slijedi stanka u kojoj ćemo imati dovoljno vremena za inventuru učinjenog i za moguće preinake za drugi dio sezone.

Utakmica osim natjecateljskog sadrži i humanitarni karakter, naime, uprava Split Tommyja odlučila je iznosom od prodanih ulaznica kupiti poklone i darovati ih štićenicima splitske udruge Anđeli. Ovim putem vas pozivamo da svojim dolaskom na utakmicu podržite akciju kojom namjeravamo razveseliti male Anđele!

 

Komentiraj