uvijek na mreži

Split u spomen Vukovaru

I ove godine predstavnici Grada Splita, u povodu Dana sjećanja na žrtve Vukovara, zapalit ce svijeće u spomen na sve stradale civile i branitelje grada heroja.

Simbolično paljenje svijeća održat će se u subotu 17. studenog na početku Vukovarske ulice (kraj spomenika „I u mom gradu Vukovar svijetli“) s početkom u 18,00 sati. I Torcida nastavlja sa svojim aktivnostima u spomen Vukovaru. Evo njihovog poziva:

SUBOTA 17.11.: s posebnom radošću vas obavještavamo da nam u goste dolazi Vilim Karlović, čovjek koji je preživio Vukovar i Ovčaru, hrvatski branitelj i pripadnik ‘Tigrova’. Imate priliku od 19h uživo poslušati njegovo svjedočanstvo, također u prostorijama Kluba navijača.

NEDJELJA 18.11.: mimohod s dna Vukovarske ulice do novog grafita. O točnoj satnici ćemo vas naknadno obavijestiti. Mimohod je već postao splitska tradicija, stoga pozivamo sve građane da nam se pridruže. Apeliramo da se suzdržite od pirotehnike, ovo je miran i dostojanstven skup.

U suradnji s Udrugama osoba s invaliditetom Split, Sinj, Trogir, Metković i Makarska u prodaji su (Klub navijača i Torcida Shop) lampioni koje ćemo upaliti duž Vukovarske, a sav prihod ide u humanitarne svrhe vukovarskim obiteljima kojima je to najpotrebnije.
Cijena jednog lampiona je 10kn.

…vječan k’o narod ponosno stoji!

Komentiraj