uvijek na mreži

VIDEO:Splitski finalisti RTL Zvijezda snimili pjesmu “Kad imam nas”

Natjecatelji druge sezone Zvijezda Roko Blažević,Lorena Bućan i Siniša Vidović snimili su autorsku božićnu pjesmu pod nazivom “Kad imam nas”.

  • Do stvaranja pjesme došlo je sasvim slučajno u jako kratkom vremenskom razdoblju. Naime,svih troje kandidata se i privatno puno druže jer su svi troje članovi Udruge Zlatni Mikrofon iz Splita tako da im ova suradnja nije strana jer često i zajedno nastupaju na raznim događanjima- doznali smo od voditeljice udruge Zlatni mikrofon.
  • Voditeljica Udruge Dubravka Pleško napisala je tekst i glazbu, a aranžman su zajedno radili Drago Grgić i Siniša Vidović. Sve vokale otpjevali su Roko,Lorena i Siniša.
  • -S obzirom na period od tjedan dana u stvaranju cijele pjesme jako smo zadovoljni onim što je nastalo.Podršku su nam na prvo slušanje dali i Dino Antonić,vocal coach RTL Zvijezda i što nam je iznimno drago cijeli naš mali projekt pohvalio je i Jacques Houdek – kazao je Siniša
  • Spot smo snimali sami i sve smo zamislili vrlo ležerno,toplo,baš kakav je i sam Božić. Željeli smo poslati poruku da je za sve nas ovo tek početak i da svi zajedno možemo napraviti nešto, bitna je volja, želja i naravno podrška koju svi mi mladi izvođači moramo dati jedan drugome. Bitna je ona jedna topla emocija i zajedništvo a to je bit samog Božića – zaključili su mladi glazbenici.
Komentiraj