uvijek na mreži

Splitski veterani za Tonku

Vaterpolski veterani Splita okupljeni u klubovima “Stari as”, “Veteran 70” i “Magla”, udružit će snage i zaigrati u subotu 04. ožujka u 15.45 sati na bazenu na Poljudu za teško bolesnu, devetogodišnju Zagrepčanku Tonku Jerković. Nakon revijalne utakmice odigrat će se utakmica 15. kola regionalne vaterpolo lige između “Mornara” i aktualnog europskog prvaka, dubrovačkog “Juga”.
Devetogodišnja Tonka Jerković, kćerka našeg nekadašnjeg suigrača i bivšeg reprezentativca Hrvatske Vedrana Jerkovića već je imala dva moždana udara i mi smo se odlučili organizirati kako bi im pomogli. Potrebno je prikupiti novac za njenu rehabilitaciju – rekao nam je Joško Rendić i pozvao sve ljude dobre volje da se u subotu pridruže humanitarnoj akciji.
Ulaz na bazen je slobodan, a dobrovoljni prilozi za pomoć hrabroj Tonki i obitelji Jerković moći će se priložiti na ulazu na bazen.
– Ukoliko niste u mogućnosti doći na utakmicu – kazao je Joško – dobrovoljni prilog možete uplatiti na račun: Ivana Jerkovic, Zagreb, RBA IBAN: HR6124840083113287971, opis plaćanja: Donacija za liječenje Tonke Jerković.

Komentiraj