uvijek na mreži

Sportska elegancija u najluksuznijem smislu

Napapijri, premium causalwear brand nalazi se u centru Mall of Split

Poznati brend muške , ženske i dječje odjeće, Napapjiri, svoja je vrata nedavno otvorio i u splitskom shopping centru Mall of Split (1.kat) te su tako zaljubljenici sportske elegancije dobili novo shopping mjesto svjetskog imena.

 

Napapijri brend se lako raspoznaje po svojoj prepoznatljivoj ikoni, norveškoj zastavi, koja se nalazi na svim odjevnim i accessories predmetima.

Priča ovog luksuznog brenda čije ime na finskom jeziku znači sjeverni polarni krug započinje 1987. godine u podnožju europskog najvišeg vrha-Mont Blanca, a upravo su polarne ekspedicije bile glavni izvori inspiracije dizajnerice Giulije Rosset za stvaranjem prvih modela ruksaka, torbi i jakni za zahtjevnije putnike.

 

Stečeno iskustvo u izradi vrhunskih torbi prenjelo se i u stvaranju ostalnih tekstilnih predmeta-odjeće koja spotski duh prenosi u svakodnevni, cjelodnevni lifestyle. Napapijri je prvi brand koji je u tekstilnoj industriji spojio tehnično znanje i stilsku estetiku te se uz korištenje diskretnih boja popeo u sam vrh modne industrije.

 

Danas je Napapijri svjetska marka s prepoznatljivim stilom, a isto tako postala je sinonim za kvalitetu i udobnost. U izradi se koriste materijali od najkvalitetnijih sirovina, a od prirodnih materijal ističu se krzna i detalji izrađeni od kože, te materijali obrađeni tako da se voda jednostavno slijeva sa njih i ne omogućava prodiranje u unutrašnjost.

Zaštitni znak branda ipak su torbe, jedinstvenog stila i prepoznatljive forme, koje su dizajnirane tako da omogućavaju praktično nošenje, a posebno su tretirane tako da su otporne na vodu i prašinu te predstavljaju pravi izbor za sve one koji vole avanturistička putovanja.

Napapijri predstavlja sportsku eleganciju u najluksuznijem smislu, a omogućava da svoj avanturistički duh prenesete na svoj look.

Nove kolekcije mogu se pronaći u Napapijri shopu u shopping centru Mall of Split na prvom katu kao i na web stranici www.napapijri.com/hr/

 

Komentiraj