uvijek na mreži

Sve je spremno za spektakl na Poljudu!

Sve je spremno za koncertni spektakl “To je moja zemlja” koji će se održati na Poljudu u 20 sati. Podsjetimo, na koncertu nastupaju: Dražen Zečić, Prljavo kazalište (Mladen Bodalec), Luciano Luci Capurso, Meri cetinić, Tony Cetinski, Rajko Dujmić, Mladen Grdović, Milo Hrnić, Matko Jelavić, Tereza Kesovija, Đani Maršan, Klapa Maslina, Ranko Boban, Jasna Zlokić, Zlatko Pejaković, Miroslav Škoro i Marko Perković Thompson.

Na koncertu će nastupiti ponajbolji izvođači hrvatske glazbe sa skladbama koje su ostavile trajni trag u našoj zabavnoj glazbi.

Sve izvođače pratit će Orkestar Josipa Cvitanovića.

Voditelji programa su Oliver Mlakar, Mirna Berend i Mariola Milardović Perić.

Koncert je humanitarnog karaktera, budući će se iz prihoda donirati sredstva za kupnju laparaskopskog stupa s potrebnom opremom za laparaskopske i endoskopske operacije Zavoda za urologiju KBC Split.

Vjerujemo da se malo koji glazbeni događaj u Hrvatskoj može pohvaliti i s kupljenim ulaznicama iz Slovenije, Bosne i Hercegovine, Austrije, Poljske, Njemačke, Irske, Švicarske pa sve do daleke Australije i Novog Zelanda. Od srca im svima zahvaljujemo što su prepoznali ovaj glazbeni događaj i njegovu humanitarnu notu i želimo im da provedu večer za pamćenje uz nastupe hrvatskih glazbenih velikana sutra na Poljudu – pohvalili su se organizatori.

Komentiraj