uvijek na mreži

Svi su igrali za Udrugu sindrom Down 21

Rezultat je na kraju bio da su svi pobjednici, bilo je predivno na završnici sezone, odnosno turniru što ga je organizirala Nogometna akademija DB-Bili as za Udrugu sindrom Down 21.
– Svi, koji su došli i sudjelovali, od igrača, preko roditelja i gledatelja su pobjednici – kazao je glavni organizator turnira Domagoj Balarin.

I stvarno je bilo tako, skupljali su se humanitarni prilozi, terenom na Spinutu zahvaljujući Marijinom glasu iz Katuna-Šestanovca (izdvojili su i donaciju za Udrugu sindrom Down 21) odzvanjala je pjesma i cika, jele su se krafne iz “Tvojih 5 minuta”, kolači što su ih donijeli roditelji iz Bilog asa, medalje i pehare dobili su svi sudionici turnira.

U skupini A igrali su dječaci iz Dalmatinca, Talenta i Bilog asa, u skupini B natjecali su se Ravne njive, Elektroprijenos i Spinut.

U finalu je Talent s 2:0 svladao Bilog asa, u utakmici za 3. mjesto Spinut je boljim izvođenjem penala svladao Elektroprijenos, a u revijalnoj utakmici pionirke ženskog nogometnog kluba Marjan, prvakinje Dalmacije, svladale su ekipu Bilog asa.

Komentiraj