uvijek na mreži

Tajči pjeva u Splitu!

Nekadašnja megazvijezda koja je početkom devedesetih preselila u USA pjevat će u Splitu nakon trideset godina

‘Hajde da ludujemo” naziv je koncerta kojeg će 19.listopada u 20 sati, u novoobnovljenom restoranu Šumica održati nekadašnja megazvijezda Tajči. Nakon tri objavljena albuma, Tatiana Cameron 1992. započela je studij mjuzikla u New Yorku. Kao diplomirana glazbeno-scenska umjetnica, nastupila je u brojnim kazališnim i glazbenim projektima na njujorškoj i losanđeleskoj sceni. Godine 1997. objavila je svoj prvi kantautorski album “Struggles and Graces”.
Tajčin koncert hitova iz 90-ih obećava ugodnu atmosferu, dobru zabavu i vrhunski glazbeni užitak. Nastupit će uz pratnju benda Tomislava Sojata, a pridružit će joj se i glazbenik iz Nashvillea, gitarist David Langley.
Uz mega hitove “Hajde da ludujemo”, “Moj mali je opasan” i “Dvije zvjezdice”, Tajči će s publikom podijeliti pjesme sa svoja tri albuma iz 90-ih i otkriti što ih je tada činilo posebnima. Na repertoaru su i neke drage pjesme koje kao npr. “Konoba” i “Dobra stara vremena” te nekoliko Tajčinih uradaka s albuma “Awaken” (“Glavu podigni” i “Sve je moguće”). U duetu s izvrsnim Davidom Langleyem, Tajči ce izvesti i nekoliko klasika kao što su “Love and Happiness” Emmyloua Harrisa i Marka Knopflera.

“Želim za vas i s vama otpjevati sve one drage pjesme koje nas već toliko godina raduju i povezuju,” poručila je splitskoj publici!

Komentiraj