uvijek na mreži

Tko će u finale? Prijenos uživo na Dalmacijaonline

Polufinalne utakmice Torcida kupa na rasporedu su večeras, a Dalmacijaonline uživo prenosi tri utakmice.

Utorak, 08.08.2017. (polufinale)

19:45 – MNK Čistoća vs. Mikrofon
U prvom ovogodišnjem polufinalu sudar dviju dobrih ekipa. MNK Čistoća je putem do polufinala nadigrala i izbacila tradicionalno jakog Popaya, a u četvrtfinalu i ekipu iz Pirovca. Njihovi večerašnji protivnici, Mikrofon, osvajač kupa iz 2014., do polufinala primio je samo jedan gol, a protivničke mreže je tresao čak 9 puta. Očekuje se tvrda utakmica, dviju iskusnih ekipa koju bi mogao odlučiti trenutak inspiracije nekg pojedinca.

20:35 – Hajduk.hr vs. Gogo i Toni  UŽIVO
Nakon njih na teren izlazi Hajduk.hr protiv starih znanaca Torcida kupa, ekipe Gogo i Toni. Hajduk.hr je u turnir krenuo od drugog kola, i odmah na samom startu ljepotica! Veliki nogometni as Bjelanović prekrasnim volejem kupio kartu za treće kolo, u kojem nakon penala Hajduk.hr slavi prolaz u polufinale. Gogo i Toni u svojim redovima imaju dobro poznata imena s terena futsala, koji svoje znanje nastavljaju pokazivati i u veteranskoj konkurenciji. Do polufinala nisu primili niti jedan jedini gol, ali ovaj put granitna obrana ima jako težak zadatak, jer Carillo i društvo ne štede ni sebe ni protivnike, i traže pobjedu za veliko finale.

21:30 – Biberon Amarena vs. Rico Taxi  UŽIVO
Biberon Amarena protiv Rico Taxija. Debitanti u završnici! Biberon je do polufinala došao s pola snage, ždrijeb ih je, čini se, pomazio i do sada nisu imali protivnika koji im se mogao suprostaviti i ozbiljnije ih ugroziti. Ipak do pobjede u finalu grupe su došli preko penala kada ih je Westfalen dobro namučio. Također i u ovaj susret ulaze kao favoriti, ali već smo se toliko puta uvjerili da favoriti na Torcida kupu često ne prolaze dalje. Pogotovo Biberon koji i na hladno puše, jer ekipi sastavljenoj mahom od reprezentativaca, ovo je, vjerovali ili ne, najbolji rezultat na Torcidi. Za protivnike imaju Rico Taxi, još jedno ugodno iznenađenje ovogodišnjeg kupa i pravi dokaz da se može ući u završnicu. Bez nekih zvučnih imena, ali s jako dobrom timskom igrom kroz cijeli turnir, stigli su do polufinala. Kao i njihovi protivnici, imaju 4 čiste pobjede i jedan prolazak u drami penala. Zabili su 16 golova, a primili 6 . Kako turnir odmiče, postaju sve jači i uigraniji.

22:30 – MNK Hercegovac Visoko Potkrovlje vs. Fast Food Popay  UŽIVO
Drugog finalista će dati utakmica između Hercegovca i Popaya. Hercegovci iako slobodni u 1.kolu, imali su ždrijeb koji nije bio milostiv. Do polufinala su stigli na teži način. U drugom kolu su deklasirali protivnika, a odmah u trećem kolu su morali na osvajača iz 2015. godine, Torcidu Istok, kojoj su zabili 4 gola. I onda dvije drame, dva puta zaredom preko penala dolaze do slavlja. Je li ovo konačno njihov turnir jer nakon niza pokušaja i oni su prvi put u polufinalu. Na drugoj strani je renomirani Popay, koji izgleda nekako najzrelije, i želi i 7. put podignuti pehar “s ušima”te obraniti naslov što je do sada pošlo za rukom samo legendarnoj ekipi Omero CB Honey Bunny i to prije punih 15 godina. Popay je godinama ulazio u završnice bez neke velike pompe, izgledalo je kao da se provlače i onda bi kup uzimali iz drugog plana. Ove godine, priča je druga, od početka su se postavili autoritativno, ciljano se osvježili sa još 2 mlada igrača. Josip Juretić se je izvrsno uklopio u ovaj podmazani mehanizam. Bez nekakvih velikih problema su došli do same završnice. Danas ih čeka dobrano pojačana ekipa MNK Hercegovac Visoko Potkrovlje, čije vitrine krase brojni pehari, ali (još) ne i onaj najvrijedniji i najcjenjeniji kojem se toliko nadaju…

Prijenos utakmica od 20:35 gledajte na našoj fecebook stranici i na portalu.

Komentiraj