uvijek na mreži

U Banovini održan koordinacijski sastanak na temu Ultra Europe festivalu

Ususret Ultra Europe festivalu koji će se šestu godinu zaredom održati na splitskom Poljudu, gradonačelnik Andro Krstulović Opara održao je danas koordinacijski sastanak s predstavnicima gradskih komunalnih tvrtki i dežurnih službi kako bi se provjerila spremnost za ovaj centralni međunarodni događaj.

Rekao je kako iz godine u godinu gradske i hitne službe izvrsno funkcioniraju te su dobro uigran tim koji svake godine spremno dočekuje nove izazove. Rekao je i kako će gradske službe pružiti pomoć i podršku posebno predstavnicima kotareva koji se nalaze u neposrednoj blizini poljudskog stadiona, kako bi se stanovnicima olakšao svakodnevni život te da se u niti jednom trenutku ne smiju zaboraviti građani.

 Bilo je riječi o izradi prometnog rješenja, osiguravanju dovoljnog broja kemijskih wc-ova, pojačanom dežurstvu vatrogasaca, policajaca i djelatnika Hitne pomoći. Zatim o dodatnim autobusnim linijama i planu čišćenja stadiona i kontaktnih zona. Zaključeno je kako su sve službe u potpunosti spremne, a Marin Grubišić ispred tvrtke MPG Live, organizatora Ultra festivala, zahvalio se na vrhunskoj suradnji i potpori Grada Splita i komunalnih poduzeća koji su, kako je rekao, također zaslužni za uspjeh cijelog projekta.

Komentiraj