uvijek na mreži

U samo tri dana preko 6000 ljudi preuzelo Smart Split parking aplikaciju

Primamo puno čestitki i pozitivnog feedbacka sa svih strana, a pozivamo korisnike da se jave sa svojim prijedlozima kako bismo još poboljšali aplikaciju, poručili su iz Split parkinga

 

Novolansirana aplikacija Smart Split parking koja omogućava znatno jednostavniji pronalazak parkirnog mjesta u Splitu izazvala je veliko zanimanje među građanima. U svega tri dana od kada je aplikacija dostupna za sve mobilne uređaje bilježi se ukupno preko 6000 novih korisnika u dvjema internetskim trgovinama App Store i Google Play, a taj broj nastavlja rasti.  Kvalitetu, ali i potrebu za aplikacijom potvrđuje i činjenica da se ovih dana našla i u Top 10 aplikacija u trgovini, a prosječna ocjena korisnika je 4.6.

Iz komunalne tvrtke Split parking, koja vodi ovaj projekt, iznimno su zadovoljni odazivom građana u prvim danima te pozivaju sve da isprobaju pogodnosti koje ova besplatna aplikacija nudi. Sustav dobro radi, kažu, a zajedno s kolegama iz tvrtke Profico i Ericsson Nikola Tesla primili su puno čestitki i pozitivnog feedbacka sa svih strana.

– Svima nam je najveća nagrada zadovoljstvo naših korisnika koji su se aktivno uključili u poboljšanje aplikacije svojim prijedlozima i komentarima, ali i prijavama nepropisnih parkiranja putem aplikacije čime pokazuju kako i oni podržavaju uvođenje reda u promet u mirovanju. Pozivamo ih da tako nastave i dalje te da i oni koji još nisu, isprobaju pogodnosti koje aplikacija nudi, poručuju iz Split parkinga.

Aplikacija omogućava maksimalno korištenje postojećih parkirnih mjesta, a vozače čuva od frustracija, pritom štedeći vrijeme i novac. Korisnici u realnom vremenu na Google maps karti mogu vidjeti koja su parkirna mjesta slobodna te na taj način donijeti odluku o tome hoće li se na željeno odredište uputiti svojim vozilom, koristiti javni ili taksi prijevoz ili pak odgoditi odlazak za drugi termin. Također je moguće vidjeti gdje su parkirna mjesta za invalide, koristiti navigaciju do parkirnog mjesta, platiti parking s napomenom da je kartično plaćanje ili plaćanje putem prepaida do 30% jeftinije u odnosu na plaćanje SMS-om, anonimno prijaviti nepropisno parkiranje, a mogu prijaviti i ako je netko nepropisno blokirao slobodno parkirno mjesto.

Split parking nadzire i upravlja ovim pametnim sustavom parkiranja putem administratorskog sučelja koje je povezano sa senzorima koji se intenzivno postavljaju po gradskim parkinzima u Splitu, a potpuni završetak ugradnje senzora planiran je u ožujku. Dodavanje novih parkinga u aplikaciju vrši se na tjednoj bazi, pri čemu se postojeća slova „P“ zamjenjuju stvarnim brojem slobodnih mjesta.

Važno je naglasiti kako se radi o fazi u kojoj se aplikacija još uvijek testira i nadograđuje te su povremeno moguće poneke nepravilnosti u aplikaciji. Split parking poziva sve da i dalje prijavljuju eventualne smetnje s kojima se susreću i da budu slobodni dati svoje prijedloge za unaprjeđivanje aplikacije i to na smartparking@splitparking.hr. Ažurirane verzije aplikacije će redovito biti dostupne kako bi se korisnicima u konačnici isporučio što kvalitetniji sustav.

Upute kako koristiti aplikaciju te odgovore na najčešće postavljena pitanja možete pročitati na službenim stranicama Split parkinga: http://www.splitparking.hr/smart-splitparking  

Komentiraj