uvijek na mreži

U Splitu svečano otvorena slastičarna Don Dino

Svečano otvorena slastičarna Don Dino

 

Poznati dalmatinski brend sladoleda i kolača Don Dino otvorio je svoja vrata i u Splitu! Trogirska slastičarna s dugogodišnjom tradicijom, već dobro poznata među ljubiteljima slatkih zalogaja kao mjesto s vrhunskim proizvodima, već nekoliko tjedana dostupna je i Splićanima, i to u samom srcu grada, na adresi Tončićeva 2. Jučer je održana i svečana proslava povodom otvaranja nakon završnih priprema i uhodavanja osoblja. Proslava je privukla velik broj gostiju koji su u glas govorili – „Konačno!“

Brojna poznata lica proslavila su otvaranje Don Dino slastičarne u Splitu, u ugodnoj atmosferi, predivno osmišljenom ambijentu te uz vrhunske sladolede i kolače.

Osim vrhunskom ponudom koja mami nepca, gosti će sasvim sigurno biti privučeni pomno osmišljenim interijerom koji potpisuje poznati zagrebački studio za dizajn interijera Stairwell&Loft. Ideja je bila osmisliti prostor koji će poštovati tradiciju Splita i lokalitet na kojem se nalazi, a istovremeno biti moderan, ugodan te uređenjem pratiti filozofiju Don Dinovog brenda – vrhunsko, jedinstveno i ekskluzivno.

Komentiraj