uvijek na mreži

U Sutivanu starta škola biciklizma

U organizaciji BK Grma u Sutivanu 24. travnja 2017.g. starta škola biciklizma.
Trener je Frane Drpić, rođen 1989. godine. Završio je Kineziološki fakultet u Splitu i stekao titulu magistra. U školi mogu sudjelovati učenici od četvrtog do osmog razreda škole, i stariji. Škola je otvorena za svu djecu i mlade s otoka Brača! Nastava traje tri puta tjednom po sat vremena, ukupno dva mjeseca, a cijena školarine je – 100,00 kn. Prvih mjesec dana obuka je na umjetnom poligonu, a drugi mjesec se nastava održava u prirodi.
Inače, biciklistički klub Grma postao je član mreže CIVINET Slovenija-Hrvatska-Jugoistočna Europa koja okuplja preko 120 članova te je najbrojnija europska mreža CIVINET.

To je mreža gradova i drugih dionika, koji se na području Slovenije i Hrvatske te Bugarske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije i Srbije bave održivim planiranjem i upravljanjem mobilnošću u gradovima. Cilj mreže je prijenos znanja i dobre prakse te osmišljavanje zajedničkih projekata kojima će se financirati buduće aktivnosti održivog prometa i bolje mobilnosti. Mreža je osnovana u Ljubljani 25. travnja 2013.

Komentiraj