uvijek na mreži

Jadran igra za plasman u skupinu Lige prvaka

Splitski Jadran igrat će protiv Jadrana Carine iz Herceg Novog za plasman u skupinu Lige prvaka. Prva je utakmica na rasporedu 6. listopada u Zadru s početkom u 19 sat, a uzvrat je 10. listopada u Herceg Novome.
Ako splitski Jadran bude bolji ući će u skupinu B Lige prvaka u kojoj su već Jug CO i Mladost, a tu su još Szolnoki, Waspo98 Hannover, Olimpijakos iz Pireja, Spandau04 Berlin te pobjednik susreta Sport Management Busto – Strasbourg.
Splićani će domaću utakmicu igrati u Zadru jer je splitski bazen i dalje izvan upotrebe, a zbog energetske obnove koja još nije privedena kraju.
– To nam je veliki minus. Jadran iz Herceg Novoga je favorit u ovom okršaju, a činjenica da danima i ne treniramo u Splitu i da zbog putovanja na treninge u Makarsku i Kaštela treniramo samo jednom dnevno su nam dodatne otegotne okolnosti. No, vjerujem u svoju momčad i dat ćemo maksimum da prođemo dalje. No, naš prvi cilj smo već ostvarili, a to je plasman u četvrtfinale LEN Eurokupa gdje natjecanje u Europi nastavlja klub koji izgubi u ovome susretu, a sve preko toga dodatni je bonus – kazao nam je trener Jadrana Ivan Asić.

Komentiraj