uvijek na mreži

Akrapović: Moramo ići u kost

Splitu su bodovi nasušno potrebni u utrci s Cibalijom za ostanak, a u Park mladeži stiže Dinamo (petak, 20 sati). Za “crvene” nema težeg rivala, Zagrepčani jure bodove koji bi ih ostavili u korak s Rijekom. A i da nije tako, Dinamo bi bio apsolutni favorit u dvoboju protiv ekipe, koja u posljednjih devet utakmica ne zna za pobjedu i postigla je tek dva pogotka, oba protiv Hajduka. Splitov trener Bruno Akrapović osvrnuo se na neugodan poraz protiv Cibalije, direktnog rivala u borbi za ostanak.
– Nisam bio zadovoljan pristupom u Vinkovcima, takav način igranja nogometa nije bio u planu, nije ni postojao. Bio sam direktan, ciljano upozorio starije igrače. Ušli smo u zadnju fazu, u ove četiri utakmice mora se promijeniti pristup – kazao je Akrapović.
Svjestan je Splitov trener što čeka njegovu momčad, koja će biti iznimno oslabljena, posebno izostankom Pešića i Tomičića, koji su prvi strijelci “crvenih”.
– Dinamo nam stiže u nezgodno vrijeme, za njih je važna utakmica, osjetili su miris krvi nakon ovog poraza Rijeke. Bit će tvrdo i borbeno za svaki centimetar terena. Moramo igrati, ono što se kaže, u kost, stvoriti atmosferu požrtovanja. Za nas nema isprike bez obzira što nam nedostaju Pavlovski, Pešić, Merajić, Tomičić i Vasilj – kazao je Akrapović.

Komentiraj