uvijek na mreži

Alen Nižetić predstavlja novi album nakon 6 godina diskografske pauze!

Alen Nižetić nakon šest godina publici predstavlja svoj novi studijski album 'Tvoje more'!

Alen je novi album nazvao prema singlu ‘Tvoje more’ kojeg potpisuje talentirani autor Matko Šimac, a u tom spotu je po prvi puta javnosti pokazao svoju lijepu suprugu.

Album otvara pjesma ‘Ja sam te volio’ Rajka Suhodolčana koju je Alen ljetos izveo na CMC festivalu, a publika ju je odlično prihvatila. Alen ju je opisao kao pozitivnu i neopterećenu, idealnom za razne fešte i druženja.

– Ovo je moj sedmi nosač zvuka i od posljednjeg je proslo šest godina tako da su se u tom periodu dogodila večina ovih pjesama. Ovo je nekakav moj dosadašnji stil od kojeg jedino odskače pjesma ‘Tvoje more’ koja je bila jedan kratak izlet u pop vode i jako je dobro prošla radijski. Većina pjesama je bila i na našim poznatim festivalima od koje su neke i dobile nagradu kao Devet slova jedne riči (Grand prix Split). Ne bi mogao ni jednu posebno izdvojiti jer su mi sve drage, svaka na svoj način. Surađivao sam sa dosta različitih autora i izvođača na ovom CD-u, a slušateljima ću prepustiti da istraže o čemu se radi. Nadam se da ce im se svidjeti ovaj naš mali skromni uradak u izdanju Scardone – kaza o je Alen.

Na albumu se nalazi i nekoliko dueta. S grupom Banana ‘Prodane duše’, ‘Devet slova jedne riči’ s Markom Škugorom, Dujom Cocom, klapom Čiovo i Robertom Kurbašom, ‘Ljubav mog života’ s Vinkom Cocom, ‘Zvizda’ s klapom Grobnik, ‘Moja Dalmacijo’ i ‘Bez tebe život mi ne vridi’ s klapom Friži i ‘Noćas ćemo zemlji ko materi reći’ s klapom Sv. Juraj HRM.

Od Tutti Fruttija do samostalne karijere i velikih hitova ‘Jedina’, ‘Sjeti se’, ‘Noć je počela’ i mnogih drugih, Alen Nižetić osvojio je nagrade na gotovo svim domaćim festivalima, a sada će publiku osvojiti novim albumom ‘Tvoje more’!

Komentiraj