uvijek na mreži

Carrillo: Almeida će igrati protiv Rijeke, a u Osijeku želimo tri boda

Nakon pauze Hajduk se vraća Hrvatskog ligi. Odmah derbi, momčad Joana Carrilla čeka gostovanje u Osijeku (subota, 19 sati). U Gradskom vrtu “bijele” čeka nabrušeni rival, koji ove sezone ima velike ambicije. Naravno, glavna tema je kakav će biti Hajduk bez Vlašića, ali s Almeidom.
– Sretan sam što se vraćamo prvenstvu. Imam vjeru u igrače i klub, prije smo izgubili Futacsa zbog ozljede, a sada je otišao Vlašić, a stigao Hugo Almeida. U svlačionici imamo dobru atmosferu, razmišljamo na dva načina. Realisti smo kada vidimo situaciju u kojoj se nalazimo, a na sve gledamo na pozitivan način. Ako stvari gledaš na negativan način, onda ne možeš ići dalje. Kod Vlašića smo gledali njegov interes, ali i klupski, nismo mogli napraviti ništa da ostane, ali moramo biti realni i pozitivni. Nikola Vlašić je u Evertonu, ali Hajduk je i dalje Hajduk. Imamo dvije opcije, promijeniti sustav igre ili promijeniti profil igrača. Almeida dobili smo sve potrebne dokumente, poslali smo ih kada smo ih dobili iz grčkog saveza, a to je bilo u četvrtak, a u srijedu je bio zadnji dan za registraciju u Hrvatskog nogometnom savezu – pojasnio je Carrillo.
Znači, Almeida će biti na raspolaganju za utakmicu s Rijekom, a o Osijeku je Carrillo, koji je proslavio 49. rođendan govorio u superlativima, u analizi igre momčadi Zorana Zekića spomenuo je sve igrače.
– Osijek je dobra ekipa, od početka lige zabili su 24 gola, na terenu stoje kako trebaju, igraju u zoni, precizni su i lukavi. Imaju Lopu, koji je bio centralni igrač, sada je na boku, kao i Bočkaj, s njima je Osijek dobio na brzini. Ali, mi smo se pripremili na sve. Želimo pobijediti, radimo na tome da uzmemo tri boda, samo mislimo o tome – rekao je Carrillo.
U Osijeku u momčadi Hajduka neće biti Carbonierija, koji je na treningu ozlijedio tetivu, pauza bi mogla biti i par tjedana, neće biti ni Tome Bašića kojeg smeta aduktor.
Foto: Hajduk.hr
Komentiraj