uvijek na mreži

Carrillo: Ja izbornik Mađarske? Ne, jedino što me zanima je Hajduk!

Gostovanje kod drugoligaša ne bi trebalo biti težak zalogaj za Hajduk, posebno kada se zna da je na Šubićevcu sa sigurni 3:0 slavila i druga momčad “bijelih”, ali kup uvijek nosi opasnosti. U tom svjetlu Hajduk gleda prema gostovanju kod Šibenika (srijeda, 18 sati) u osmini finala Kupa Hrvatske.
– Iza ove utakmice se krije zamke, ne smijemo raditi greške kako ne bismo propustili priliku za otići dalje. Pogledao sam posljednjih pet Šibenikovih utakmica, poboljšali su se u zadnjoj liniji, bit će motivirani. U ovih posljednjih pet utakmica primili su tek pet golova, a u sezonu su ušli slabije. Analizirao sam i utakmicu u kojoj je naša druga momčad pobijedila u Šibeniku, tada je Teklić razbio njihove linije, bio je dobar i Jandrek – kazao je Hajdukov trener Joan Carrillo.
Od svoje momčadi tražit će maksimalan angažman.
– Najvažnije je pokazati žar, biti koncentriran i motiviran. Respektiram protivnika, u Šibenik vodim sve spremne igrače, važnost utakmice zahtjeva izvođenje najbolje moguće ekipe na teren – kaže Carrillo, koji ne može računati na ozlijeđenog Juranovića, kartoniranog Teklića te Saida, koji je i dalje s drugom momčadi.
Demantirao je informaciju, koja se pojavila, a odnosi se na njegov mogući angažman kao izbornika Mađarske. Naime, na utakmici protiv Dinama u Hajdukovoj svečanoj loži bio je predsjednik nogometnog saveza Mađarske, a tamo je Carrillo ostavio dobar dojam kao trener Videotona. Poznato je da Mađari traže novog izbornika.
– Nemam nikakvih kontakata s tim gospodinom, jedino što me zanima je Hajduk. Imam potpisan ugovor, želim dati najbolje od sebe za Hajduk. Nas čekaju dvije utakmice, ova sa Šibenikom i sa Slaven Belupom, one me zanimaju – zaključio je Carrillo.

Komentiraj