uvijek na mreži

Carrillo: Nesretan sam zbog gola, ali ova utakmica može biti kamen temeljac za daljnje utakmice

Na korak do pobjede, koja bi smanjila bodovni zaostatak spram Dinama i Rijeke (ostali su bez pobjede u ovom kolu), bio je Hajduk, ali Capan je u posljednjim sekundama pogodio za 2:2. Time je anulirao majstorstvo Huga Alemide, Portugalac je pogodio za 1:1 nakon osamnaest sekundi provedenih u igri, a u 90. minuti zabio je za vodstvo Hajduka od 2:1.
– Svi smo nekako nezadovoljni, ja prvi. Utakmica je bila naporna, imali smo posjed lopte od 67 posto. Napravili smo dosta tehničkih pogrešaka. Nakon primljenog gola promijenili smo sistem, krenuli u sustizanje rezultata, uspjeli smo postići golove, a onda smo u posljednjim sekundama izgubili loptu, primili gol nakon ubačaja. S obzirom na stav momčadi ova utakmica može biti kamen temeljac za građenje daljnjih utakmica. Nesretan sam zbog tog gola u posljednjim trenutcima, kad bih među igračima vidio da nemaju volje onda bih bio zabrinut – kazao je Carrillo.
Puno je bilo primjedbi na igru sredine terena i na pojedinačne greške.
– Igrali smo na dva dodira, to sam i tražio od mojih igrača. Imali smo tehničkih pogrešaka, krivih dodavanja i zbog toga smo gubili loptu. Savvasa sam promijenio zbog ozljede. Kod prvog gola Lokomotive bila je loša procjena stoperskog para, ali nikoga ne želim kriviti, borit ću se za njih do smrti ako treba. Ovo je svijet profesionalizma, igračima mogu kazati kako trebaju igrati, ali ne mogu im reći kako primiriti loptu. Najvažnije je da igrači imaju pozitivan stav – rekao je Carrillo.
Hugo Almeida s dva gola natjerao je Poljud na skandiranje “Hugo, Hugo”.
– Isti je to igrač kao i na prošloj utakmici, onoj protiv Rijeke. Treba mu dati podršku i imati strpljenja s njim. Dao je dva gola, trebat će mu još vremena – zaključio je Carrillo.
Trener gostiju Mario Tokić bio je zadovoljan nakon poljudskog boda.
– Bilo je zanimljivo i dinamično, uzeli smo bod. Imali smo 1:0, bolje šanse od Hajduka unatoč njegovoj inicijativi. Nakon Hajdukovog preokreta i našeg poravnanja možemo biti zadovoljni bodom. Prejednostavno smo gubili neke lopte, cijeli tjedan smo se pripremali baš za ovakvog Hajduka i onda počnemo nešto izmišljati – kazao je Tokić.
U samom finišu bilo je i naguravanja, Radonjić se sporo povlačio na svoju polovicu nakon što je Capan pogodio za 2:2.
– Iskreno, rekao sam Radonjiću da ode u šesnaesterac Hajduka. Poslije gola Hajduka za 2:1 mi smo minuti i pol tražili loptu. Ispričavam se svima ako smo s tim izazvali nešto – iskren je bio Tokić.
Komentirao je igru Almeide.
– Almeida, kada se spremi, bit će među tri najbolja napadača u ligi – rekao je Tokić.
Stiglo mu je i pitanje o mentalnom sklopu njegove momčadi, koja je protiv Hajduka poput lava, a protiv Dinama poput miša.
– Protiv Dinama ne možemo doći u duel, Dinamo igra brže i tehnički bolje od Hajduka – zaključio je Tokić.
Komentiraj