uvijek na mreži

Carrillo: Novi igrači su se prilagodili filozofiji koju zahtijevam

Hajduk kreće u samu završnicu uoči početka sezone, preostalo je još samo par treninga i već u četvrtak je na rasporedu prvi dvoboj 2. pretkola Europske lige protiv Levskog iz Sofije. Igra se u Dugopolju, dvoboji protiv Levskog odredit će Hajduka u novoj sezoni. Jedan od osnovnih ciljeva je plasman u Europsku ligu, prošle sezone Hajduk je zaustavljen na posljednjoj stepenici, sjećate se Maccabija i onih nesretnih jedanaesteraca. Levski je najozbiljniji rival, koji je u ovoj fazi mogao dopasti Hajduk, zbog toga je i trener Joan Carrillo napravio drugačiji ritam priprema, odnosno morao je momčad dovesti u optimalnu formu već početkom srpnja. Španjolski strateg zadovoljan je odrađenim na pripremama u Sloveniji, siguran je da će momčad za dvoboj protiv Bugara biti onakva kakvu želi.
– Spremni smo za susret protiv Levskog, kao i za početak Hrvatske lige, novi igrači su se prilagodili sustavu i filozofiji koju sam zahtijevao – kazao je Carrillo.
Na pripremama je Hajduk odigrao s Rudarom iz Velenja 2:2, poražen je s 1:0 od ukrajinske Zorye i na kraju s 2:0 svladao Krško, koji je objektivno bio najslabiji rival.
– Nije protivnička momčad bila na našem nivou, ali veseli me što smo na različite načine došli u veliki broj prigoda – rekao je Carrillo o dvoboju protiv Krškog.
Od četiri gola na pripremama tri su djelo Ante Ercega, jednog je dodao Nikola Vlašić.
foto: hajduk.hr
Komentiraj