uvijek na mreži

Carrillo o Rijeci: Vjerujem svojim igračima

Joan Carrillo održao je press konfernciju pred Jadranski derbi Hajduk – Rijeka. O pripremi za sutrašnji nastup je kazao u uvodu:

Pripremamo se za utakmicu, znamo njenu važnost. Rijeka je dobra momčad, nisu izgubili cijelo vrijeme, ali činjenica da nismo pobijedili toliko dugo motivira igrače i nadam se će doći taj dan da ćemo pobijediti Rijeku. Ovo je Jadranski derbi, obje momčadi  žele ići na pobjedu, odlučivat će detalji. Utakmica će vjerojatno biti tvrda, a mi se nadamo da ćemo biti bliže pobjedi.

Na upit što misli o tome da su čak 4 bivša hajdukovca  sada igrači Rijeke je kazao:

Ja sam baziran samo na svoje igrače. O njima ne bih , sada sam zaokupljen samo svojom momčadi.

Očito mu je nešto zasmetalo u medijima, pa je kazao……

Ne slažem se s konstatacijom da je Rijeka favorit, kada utakmica počne šanse su jednake. Mediji su trenutno iznimno kritični, dužni smo se pokazati na terenu da bi publika bila zadovoljna. Znamo koliko je utakmica važna za klub, navijače i grad. To je velika motivacija i meni i igračima, ali ponavljam statistika nije važna kada se igra ovakva utakmica.

Imao je poruku i za navijače…

Bitan nam je 12. igrač, nadam se da ćemo ih učiniti ponosnim sutra.

Bojite li se otkaza, bilo je zaključno pitanje ?

Ne bojim se ničega, samo jedne stvari, ali neću reći koje. Ne razmišljam o negativnim stvarima. Ja sam profesionalac i radim maksimalno najbolje što znam.

Autor: Mario Jurić

Foto: Ivica Čavka

 

Komentiraj