uvijek na mreži

Carrillo: Protiv Evertona želimo napraviti nešto dobro i pametno

 

Prvo poluvrijeme doigravanja za ulazak u Europsku ligu je pred Hajdukom, “bijeli” gostuju u Liverpoolu kod Evertona. Na Goodison Parku igra se velika utakmica, ali u Hajduku se nadaju da će se odluka o putniku za Europsku ligu dogoditi na Poljudu. Hajdukovi navijači u to ne dvoje, Poljud je već rasprodan za uzvrat, bez obzira na to što se tek igra prva utakmica. Everton je apsolutni favorit, to nije dvojbeno, ali Hajduk ima pravo na nadu.
– Igra se 180 minuta, uzvrat je kod nas, a na Poljudu je uvijek posebno. Naši navijači su neprikosnoveni u Europi – kazao je Hajdukov trener Joan Carrillo.
Ozračje u momčadi, kaže Carrillo, je odlično, “bijeli” imaju vjeru u sebe i svoje mogućnosti.
– Atmosfera je jako dobra, imali smo dosta vremena analizirati Everton. Uzbuđeni smo, želimo napraviti nešto dobro i pametno – rekao je Carrillo.
Proteklih dana Hajdukovu struku su najviše mučile ozljede. Zbog toga Carrillo na put vodi 24 igrača, neće ići tek Marko Futacs, koji je van stroja duže vremena te pričuvni vratar Ivo Grbić. Protiv Slaven Belupa zbog ozljeda još nisu igrali Stipica, Tudor, Erceg i Lopez. Svi oni putuju, ali pitanje je tko će istrčati.
– Lopez još nije spreman, vidjet ćemo, na put idu 24 igrača. U zadnjoj fazi rehabilitacije su Erceg i Tudor, odradili su trening s momčadi – kaže Carrillo.
Puno je velikih imena u momčadi Evertona, Rooney je najveći, ali Carrillo traži plan kako zaustaviti cijelu momčadi.
– Neću otkriti ništa novo kad kažem da je Rooney veliki igrač. Ali, ima tu još klasnih igrača, treba zaustaviti momčad – zaključio je Carrillo.

Komentiraj