uvijek na mreži

Carrillo: Stipica ostaje na vratima

Joan Carrillo pokušava zaboraviti nesretne dvoboje protiv Evertona u kojima je Hajduk ostao bez Europske lige. Imali su “bijeli” svoje prigode, bili ravnopravan rival moćnom protivniku i to je ono što sve u Poljudu može veseliti.
– Bili smo bolji od Evertona, još u Engleskoj su nam na naše dvije greške dali dva gola. Everton je prošlost, moramo se okrenuti Hrvatskoj ligi. Idemo prema Istri, želimo gledati prema sljedećoj sezoni i o tome kako ući u Ligu prvaka – kazao je Carrillo.
Razgovarao je s igračima, održao sastanak, a trener “bijelih” i dalje ima povjerenje u Stipicu, koji je primio gol s preko četrdeset metara i sigurno o tome još uvijek razmišlja.
– Neće biti promjena na vratima, moram vidjeti s trenerom vratara Bulatom, zajednički donosimo odluke. Kada je Stipica primio gol bilo je kritika, ali trebate biti svjesni da su potrebne dvije greške za primiti gol. Kasnije je imao i neke čudesne obrane – rekao je Carrillo.
Osvrnuo se i na onu svađu između Ercega i Saida oko jedanaesterca.
– Sve je riješeno, igrači su se međusobno ispričali, odnos u svlačionici je odličan. Dok se sve tamo događalo oko tog jedanaesterca bio sam okrenut leđima, gledao prema klupi i razmišljao kao napadački ojačati momčadi, kako dati još jedan gol. Inače, nikada nisam u klubovima koje sam trenirao određivao po imenima tko će pucati. Ali, ako je to problem, mogu napraviti listu – zaključio je Carrillo.

Komentiraj