uvijek na mreži

Carrillo uoči utakmice istrčao 14 kilometara ulicama Liverpoola

Ako pitate Joana Carrilla on je spreman za Everton. Po ulicama Liverpoola desetak sati prije početka dvoboja s Evertonom istrčao je 14 kilometara u društvu glasnogovornika Ante Bilića. To je već standardan dvojac kada su u pitanju europske utakmice, trčali su Bilić i Carrillo i uoči dvoboja protiv Levskog i Brondbya.
Za Hajduk se to pokazalo dobitnim, vidjet ćemo što će Carrillu donijeti trka ulicama Liverpoola. Naravno, to je više figurativno, neće Hajduk biti ni bolji, ali ni lošiji zbog Bilićevog i Carrillovog istrčavanja, no ugodna je spoznaja da je Hajduk uoči dvoboja protiv moćnog rivala u svom ritmu, bez opterećenja. Baš je splitska ekspedicija u gradu Beatlesa opuštena, svjesna je svoje snage, ali i snage Rooneya i društva.
– Igra se 180 minuta, odluka o konačnom pobjedniku pasti će u Splitu. Da razmišljamo o vrijednosti Evertona, onda bismo mogli slobodno ostati u Splitu, ali nogomet se igra jedanaest protiv jedanaest – kazao je Carrillo.
Hajdukov trener definitivno je odlučio da neće koristiti Broju Lopeza na poziciji stopera. Možda je Španjolac pod injekcijama mogao i zaigrati, ali bi onda riskirao težu ozljedu i dužu pauzu. Dvojben je nastup Tudora i Ercega, za vjerovati je da se Carrillo neće odreći usluga Ercega, a Tudor će biti na klupi. Iza njega je ipak duža pauza, rizik bi bio upustiti se u fizički zahtjevnu utakmicu s dva rekonvalescenta. Po svoj prilici na Goodison Parku istrčat će sastav Stipica – Juranović, Nižić, Carbonieri, Memolla – Savvas, Radošević, Hamza – Vlašić, Ohandza, Erceg.
Hajduk će imati i podršku oko dvije tisuće navijača, dosta je pristaša “bijelih” krenulo prema gradu Beatlesa. Očekivano, bahati Englezi nisu se bavili Hajdukom. Oni još uvijek žive u onom svom otočnom svijetu i “kolijevci nogometa”. Možda i večeras dobiju potvrdu da je ta priča davno završila…
foto: Hajduk.hr
Komentiraj