uvijek na mreži

Carrillo već u petak starta s pripremama

Još uvijek se slažu dojmovi od prošle sezone, predsjednik Ivan Kos i sportski direktor Mario Branco nižu kilometre i ne odvajaju se od mobitela kako bi Hajduk bio što jači, a već kreće nova sezona. Trener Joan Carrillo zakazao je početak priprema Hajduka za 16. lipnja, dakle u sljedeći petak. Plan se već zna, na početku će biti odrađena testiranja, deset dana radit će se u Poljudu i u Dugopolju, a 26. lipnja Hajduk seli u Maribor, na Pohorje.
– Jedva čekam okupljanje, sezona je završena u pozitivnom tonu, sada nas čekaju novi izazovi. Sama imam bolji uvod u igrače, moje ideje su kod njih prihvaćene, bit će nam puno lakše nego zimus kada sam tek došao u Hajduk – kazao je Carrillo.
Ispred Hajduka će biti zanimljiv mjesec dana, start priprema je 16. lipnja, a već 16. srpnja “bijeli” kreću sa sezonom u Hrvatskoj ligi u kojoj žele napraviti rezultatski iskorak. Mogla bi ovo biti zanimljiva sezona, Rijeka želi obraniti titulu, Dinamo želi vratiti primat, a Hajduk ih želi srušiti… U međuvremenu će se igrati i u Europu, Hajduk prvu utakmicu 2. pretkola Europske lige igra 13. srpnja, ime protivnika saznat će 19. lipnja kada se održava ždrijeb u Nyonu.
Do kraja mjeseca trebao bi se znati kostur momčadi, već je stigao Josip Radošević, otprije je tu Edin Šehić, možda tko dođe iz propalog susjednog Splita, ugovori su produženi s Hysenom Memollom i Hamzom Barryem… Svi kasniji dolasci bit će tek glazura. A prodaje će tek kasnije doći na red, prijelazni rok traje do kraja kolovoza…
foto: hajduk.hr/Robert Matić
Komentiraj