uvijek na mreži

Carrillo: Vlašić u Torino? Ma, mislim samo o Interu

Kraj sezone u Poljudu, Hajduk u goste stiže Inter iz Zaprešića (subota, 19 sati), a Joan Carrillo je nasmijan, sretan i zadovoljan.
– Ono što me čini veselim je koncentiranost na utakmicu, koja nas čeka, jako su bitna ova tri boda pred nama. Analizirali smo protekli period, ispravili greške, spremni smo za utakmicu – kazao je Carrillo.
Inter slabo igra ove godine, pobijedio je tek Splita.
– Protiv Intera su uvijek bile tijesne utakmice, rezultatsski je razlika između nas malo vidljiva. Inter ima potencijal, snagu, pokazali su nam to u Zaprešiću. Stateški je to dobro posložena momčad, neću pogriješiti ako najavim da će biti stisnuti u linijama. Nisu opterećeni rezultatom, napravili su ono što su htjeli, imat će defenzivnu ideju, čekat će našu grešku. Ovo je utakmica u kojoj moramo pobijediti. Morat ćemo biti brzi u dodavanjima, mobilni i koncentrirani, to očekujem od moje momčadi. Bit će to sličan dvoboj poput onog s Lokomotivom – kaže Carrillo.
Na raspolaganju će, u odnosu na utakmicu s Lokomotivom, imati Tudora, Ercega i Ohandzu.
– Daju nam širinu, izabrat ćemo profile igrača, koji će nam najviše odgovarati za dvoboj s Interom. Sretan sam što imam toliko alternativa – kratko će Carrillo.
Nije se želio osvrtati na najave kako je za Nikolu Vlašića zainteresiran Torino.
– U razdobolju smo špekulacija, a meni to nije važno. Ne odlučujem o tim stvarima, koncentriran sam na utakmicu s Interom. Iskreno, dobro je da se govori o mojim igračima, odnosno o igračima Hajduka. Sada je bitno završiti prvenstvo, dat ćemo 200 posto za to, a poslije što bude – rekao je Carrillo.
Carrillo je upitan postoji li mogućnost da pusti Nikolu Vlašića i Frana Tudora na reprezentativnu akciju ako Hajduk već nakon utakmice protiv Intera osigura treće mjesto.
– Takvu odluku neću donijeti ja, već cijeli klub. O tome ću razmišljati ako dođe situacija za to, sada razmišljam samo o Interu – zaključio je trener bijelih.

Komentiraj