uvijek na mreži

Četiri kafića: Svi su uvjereni u osvajanje trofeja

Stiglo je na red i 16. izdanje genijalnog i kultnog malonogometnog turnira “Četiri kafića – memorijal Dino Petrinović” što se već tradicionalno održava 26. prosinca na Gripama. Atmosfera raste iz sata u sat, sva četiri kafića ulaze samo s jednom željom, osvojiti trofej. U 16 sati na parket velike dvorane na Gripama istrčat će Tropic i Tempera, u 16.50 na rasporedu su Camel i Kauri, a veliko finale zakazano je za 18.30 sati. Uoči finala, u revijalnoj utakmici svoje znanje pokazat će djevojčice ŽNK Marjan, ponajbolje ženske nogometne škole u Hrvatskoj.
– Tropic osvaja turnir, imamo Marka Livaju, Marina Tomasova, Tončija Kukoča, Marina Biliškova, Gorana Milovića, Vjeku Tomića, na klupi je Zlatko Dalić – uvjeren je u trijumf svoje ekipe Marko Bralić Keto.
Ali, da bi došao do finala morat će preskočiti ambicioznu Temperu za koju će braniti novih Hajdukov junak među vratnicama Karlo Letica, a na parketu će, pod vodstvom Zorana Vulića, biti Mario Maloča, Zvone Kožulj, Marko Bencun, Stanko Bubalo, Igor Musa…
Puno emocija ponudit će dvoboj Camela i Kaurija. 
– Trebao nas je voditi Stanko Poklepović, ali u suzama je kazao da ne može, pa će ga zamijeniti Hari Vukas – kazao je Denis Putnik, voditelj Camela.
Njegovu momčad u šali odmah prozvaše “dream team staračkog doma”, ali onaj tko podcijeni Stipu Pletikosu, Roberta Jarnija, Roberta Prosinečkog, Dadu Pršu, Ivicu Olića, Marija Stanića, Ivicu Mornara, Darija Šimića, Vlatka Đolongu, Hrvoja Vejića, Vladu Balića i ostale gadno će pogriješiti. To sigurno neće napraviti njihovi rivali iz Kaurija, koji su po imenima veliki favoriti. Naime, za Kauri igraju Senijad Ibričić, Ante Rebić, Ante Erceg, Mijo Caktaš, Mario Pašalić, Filip Bradarić, Nikola Moro…
Sve utakmice, osim finala, bit će u direktnom prijenosu na Dalmacijaonlineu, a finale će biti na drugom programu HRT-a.
Kao i svake godine, cjelokupni prihod s turnira, istakao je Damir Karaman iz Organizacijskog odbora, bit će uplaćen Centru “Mir” u Rudinama.