uvijek na mreži

Četiri tenora oduševila Čakovec

4 Tenora i Tamburaški orkestar TCK-a te maestro Tibor Bün bili su dobitna kombinacija za čakovečku publiku koja ih je sinoć u Centru za kulturu Čakovec nagradila izvrsnim odazivom i reakcijama tijekom i nakon koncerata.

Domaći tenor, Filip Hozjak, pod velikim je dojmom:

“Kakav naboj emocija, kakva 2 predivna koncerta! Vjerojatno ću se još tjedan dana oporavljati od jučerašnjeg dana jer sam emocionalno i fizički iscrpljen, ali vrijedilo jeMeđimurjefala vam od srca!”

Prvi je koncert rasprodan u hipu, a odaziv na drugi također je organizatore ostavio bez daha. Tenori su redali svoje uspješnice, interpretacije poznatih arija, šansona i evergreena, a prisutni su “odgovarali” pljeskanjem i osmjesima.

Osim što su poznati po čarobnim glasovima, otvorenosti, simpatičnostiTenore resi spontanost koja nije izostala niti ovog puta – u jednom su trenutku Marko Đani pjevajući “napravili đir” po dvorani, a publika ih je s oduševljenjem snimala.

Na društvenim mrežama komentari ne prestaju, publika im piše da su bili jedinstveni, posebni, odlični i jedva se čeka njihov novi nastup!

Takvog su i stava Tenori kojima je zaista drago što su opet imali toliko srdačan doček. Premda nije lako u istome danu imati dva koncerta, Tenori su pokazali da su u genijalnoj formi te da im publika uistinu daje vjetar u leđa

Osim nastupa, u narednim su mjesecima u planu su i nove pjesme, obrade, velika ljetna turnejapripreme za festivale i još mnogo toga.

Komentiraj