uvijek na mreži

Cijeli Brač opet ujedinjen u akciji Tjedan bračkih pupoljaka

Treću godinu zaredom organizira se Tjedan bračkih pupoljaka, humanitarna akcija čiji je cilj poticanje istinskih vrijednosti blagdana koji nam dolaze, poticanje zajedništva i humanosti.

  • Posebno smo ponosni što ovu akciju već treću godinu za redom podupiru sve Općine na Braču i Grad Supetar – kazala nam je Silvija Lukšić Pancirov iz TZ Sutivana i dodala kako cjelokupni prihod ide u humanitarne svrhe.

Program Tjedna bračkih pupoljaka sastoji se od radionica koje održava udruga ˝Svijet kao cvijet˝ na kojima se izrađuju božićni ukrasi koji će se prodavati na štandovima, malonogometnog turnira ˝4 kafića˝ u Supetru, te božićnog  sajma ˝Brač za Božić uz pupoljke˝ u Sutivanu.

Malonogometni turnir 4 kafića održat će se u petak 16.12. u 17 sati u La škatuli u Supetru, a BK Grma u nedjelju 18.12.2016. u 11.30 sati organizira humanitarnu biciklijadu u Sutivanu.

Božićni sajam ˝Brač za Božić uz pupoljke˝ završni je događaj ovog humanitarnog projekta čiji je domaćin i ovoga puta Sutivan. Sajam se održava u Kavanjinovim dvorima, u nedjelju 18.12.2016. u 14 sati.

Komentiraj