uvijek na mreži

Dani otvorenih vrata ŽNK Marjan na Poljudu

 
 
Ženski nogometni klub Marjan, jedan od tri najbolja u Hrvatskoj u radu s mladima, stalni sudionik završnica državnih prvenstava, poziva vas na Dane otvorenih vrata u Poljudu, na stadionu Hajduka. Pozivamo sve djevojčice, koje žele igrati nogomet da dođu na Dane otvorenih vrata, priključite nam se od 18. lipnja do 2. srpnja kada će biti odigran revijalni turnir svih sudionica Dana otvorenih vrata. Treninzi na Danima otvorenih vrata bit će prilagođeni blagdanima, u prvom tjednu održat će se 18., 19. i 20.. lipnja, a u drugom tjednu 27., 28. i 29. lipnja s početkom u 20 sati, sudjelovanje je besplatno, a o vama će se brinuti trenerski stožer ŽNK Marjan predvođen Ivicom Matićem. Ne propustite jedinstvenu priliku pokušati igrati nogomet i postati dio Marjanove obitelji.
– Kada sam prvi put došla na Poljud i kročila na travu Hajdukovog stadiona, ima skoro dvije godine od toga, kod mene nije bilo dvojbi. To je prava zaraza, biti dio Marjana je kao da si dobio još jednu obitelj – kaže nam 14-godišnja vratarka Marjana Antonela Torlak, koja je vrlo brzo postala reprezentativka Dalmacije.
Javite nam se na službenu Facebook stranicu ŽNK Marjan ili na telefone 091/6300407 i 098/598291 ili samo dođite na trening, nećete pogriješiti.
Komentiraj