uvijek na mreži

Dante Stipica: Za Rooneya ću se pripremiti kao i za svakog drugog napadača

Wayne Rooney i Everton posljednja su prepreka na putu za ulazak u Europsku ligu. Nije moglo teže, jedna od najslavnijih engleskih momčadi rival je Hajduku, prva utakmica igra se 17. kolovoza u Liverpoolu, uzvrat je sedam dana kasnije u Poljudu. Valjda je to Hajdukov put ove sezone, Levski je u 2. pretkolu bio jedan od najtežih rivala što ih je ždrijeb nudio, isto je bilo i s Brondbyem u 3. pretkolu, a isto se dogodilo i u doigravanju za ulazak u Europsku ligu. Teži protivnik bio bi Milan, jednako težak Bilbao…
– Suvišno je govoriti o veličini Evertona, koji je u vrhu engleskog nogometa. Ali, mi smo fokusirani na sebe, postavit ćemo se prema Evertonu kao i prema svakoj utakmici, držati se svog plana. Do sada smo se uvjerili da imamo trenera, koji zna to sprovesti. Dat ćemo sve od sebe u obje utakmice, ništa nije nemoguće bez obzira na velika imena u dresu Evertona. Rooney? Što reći o igraču takvog renomea? Treba se pripremiti kao i za svakog drugog napadača – kazao je Hajdukov vratar Dante Stipica.
Prije dvoboja s Evertonom “bijele” čeka derbi u Maksimiru.
– Dinamo je najveći derbi hrvatskog sporta, praznik, a mi idemo na ostvariti pravi rezultat. Uvijek težimo na pobjedu, tako će biti i protiv Dinama. Uživamo u ovom što radimo, dišemo kao jedan. Idemo utakmicu po utakmicu, na svakoj idemo na pobjedu. Dinamo analiziramo kao i svaku drugu momčad – rekao je Stipica.
foto: hajduk.hr
Komentiraj