uvijek na mreži

Dinko i Mirko prijete Carrillu

Stižu Carrillovi sinovi iz Mađarske, u dresu Slaven Belupa naći će se Dinko Trebotić i Mirko Ivanovski, koje je vodio još u Videotonu. Mirko i Dinko prijete Carrillu.
– Oni su kao osobe jaki dobri ljudi, Dinko igra po cijelom terenu, ima odličan zadnji pas. Želim im sve najbolje u životu, dobrih rezultata, ali tek nakon utakmice – rekao je Carrillo.
Momčad Željka Kopića trenutno je ispred Hajduka, ali uz napomenu da su “bijeli” prva četiri kola gostovali. Dvoboj sa Slaven Belupom prva je ovosezonska domaća utakmica Hajduka u prvenstvu.
– Slaven Belupo je pokazao da je odlična momčad, jaki su u kontrama, prostudirali smo ih, ali idemo na tri boda – kaže Carrillo.
Svoje minute dobit će i Edin Šehić kojeg Carrillo dosta koristi, ali još se nije pokazao u pravom svjetlu.
– Šehić igra na više pozicija, ide stalno nabolje, imamo nadu i vjeru u njega. Sigurno će doći njegovo vrijeme – kazao je Carrillo.
U momčadi sigurno neće biti Futacsa, Borje Lopeza, Tudora, junaka Poljuda Ante Ercega, vjerojatno ni Stipice. Van stroja su i Pešić i Toma Bašić.
– Erceg neće igrati protiv Slaven Belupa. Nije da ga želim odmarati za Everton, jednostavno treba voditi računa da se ne bi napravila neka greška. Sve ozljede su fizičke, nema kalkuliranja, vjerojatno neće biti ni Dantea Stipice – kaže Carrillo.
Hajdukov trener otvorio je mogućnost dolasku još jednog napadača.
– Marko Futacs bitan je igrač za našu momčad, bio je prvi strijelac lige. Život ide dalje, šaljemo mu poruke za ozdravljenjem. Svaki igrač je bitan, bilo bi dobro da možemo napraviti jednu promjenu. Tržište je takvo, vidjet ćemo, ali spreman sam odraditi i bez toga, spreman sam na sve – rekao je Carrillo.
Kratko se osvrnuo i na poraz u Maksimiru protiv Dinama.
– Analizirali smo utakmicu, složili smo se da je manjkalo nekih stvari, ali nisam osjetio da je Dinamo superiornija momčad. Izgubili smo tri boda, okrenuli smo se sljedećim utakmicama – kazao je Carrillo.
Malo je riječi bilo o Evertonu, ali to ne znači da ga je Carrillo zaboravio.
– Volim se dobro pripremiti, u Englesku će moj pomoćnik Czuczi, pogledat će i snimiti Everton kao što je dosad i radio. Bio je i u Nikšiću gledati Levski – zaključio je Carrillo.

Komentiraj