uvijek na mreži

Dino Rađa u kampanji za Laško

Četiri košarkaške legende pokazat će kako se gradi karakter

Vrhunsku Laško ekipu čine trofejni trener Bogdan Tanjević, predsjednik stručnog savjeta Hrvatskog košarkaškog saveza i nekad vrhunski centar brojnih europskih i NBA klubova,Dino Rađa, izbornik srpske košarkaške reprezentacije i jedan od najboljih organizatora igre u Europi, Aleksandar Đorđević te glavni tajnik Košarkaškog saveza Slovenije i nekadašnji vrhunski košarkaš koji je igrao u Europi, SAD-u i Sloveniji, Radoslav Nesterović.

Četiri košarkaške legende i veliki sportaši, ostavili su ogroman trag u povijesti svjetske košarke. Istovremeno, to su i četiri dobra prijatelja koji imaju bogatu zajedničku povijest, brojne zajedničke uspomene i anegdote. Kao i Laško, i njih četvorica vjeruju da se s karakterom ne rađamo, nego ga gradimo napornim radom i ustrajnošću.

Laško pivo sponzor je košarkaških reprezentacija Slovenije, Hrvatske, Srbije te Bosne i Hercegovine. Zbog toga je u posebnoj kampanji Laško udružilo reprezentativce i četiri košarkaške legende. Legende će se iskušati u ulogama motivatorakošarkaških reprezentativaca kojimoraju još puno učiti ne bi li izgradili svoj karakter kako bi bili spremni za izazove koji ih očekuju. Tko ne bi želio takve motivatore?

Dino Rađa, predsjednik Stručnog savjeta Hrvatskog košarkaškog saveza, nekadašnji vrhunski centar brojnih europskih i NBA klubova te član NBA Kuće slavnih, kaže da je uživao u suradnji s Laškim: ”Nisu me trebali punonagovarati – brzo sam pristao nasuradnju jer želim osigurati najbolju moguću budućnost našim košarkaškim talentima. Također, imao sam priliku ponovno se družiti sa starim prijateljima, koje poznajem već dugi niz godina i zajedno smo mnogo toga prošli.”

Komentiraj