uvijek na mreži

DODJELA NAGRADA DOBITNICIMA TOMMY NAGRADNE IGRE «Tommy kupovina koja osvaja – osvoji i ti!»

 

Dana 30.11.2017. g. u 18:30 h, u hipermarketu Tommy u Solinu, upriličena je svečana dodjela nagrada dobitnicima glavnih nagradne igre tvrtke Tommy pod nazivom «Tommy nagradna igra koja osvaja – osvoji i ti!».

Prisutnima se obratio direktor Odjela poslovanja sa srednjim i velikim poduzećima Jug Splitske banke, gosp. Pero Bolotin, izrazivši zadovoljstvo što je i Splitska banka kao sponzor sudjelovala u ovoj nagradnoj igri, s nadom da će se ovakva suradnja na obostrano zadovoljstvo nastaviti i u budućnosti.

Članu Uprave tvrtke Tommy, gosp. Marinu Kaštelančiću, zajedno s trogodišnjom djevojčicom Petrom Vuletić, koja je dan ranije izvukla kodove dobitnika, pripala je uloga dodjele dviju glavnih nagrada, automobila Audi Q2 Comfort, crvene i bijele boje. Tako su gospođi Marijani Vuković iz Grubina kod Imotskog uručeni ključevi bijelog automobila, a gospodin Davor Orešković iz Splita sretni je dobitnik crvenog Audi Q2 automobila. Na oduševljenje svih prisutnih, dodijeljene su i ostale nagrade i nastavljeno je neformalno druženje svih dobitnika.

Ostale glavne nagrade koje su dodijeljene sretnim dobitnicima:

Televizor Samsung 125 
PlayStation 4
Apple iPad
Dron DJI Spark
5.000,00 kn na Visa potrošačkoj kartici Splitske banke
Smartphone Apple iPhone 7
laptop MacBook Air 13*
Godišnja kupovina u trgovinama Tommy (bonovi u vrijednosti od 12.000,00 kn)

Nagradna igra je trajala 8 tjedana (02.10.2017. do 26.11.2017.g.), a ukupan fond nagrada iznosio je 593.265,64kn.

Ova nagradna igra polučila je iznimnu zainteresiranost kupaca, a tvrtka Tommy će i ubuduće za svoje vjerne kupce osiguravati vrijedne nagradne igre.

 

 

Komentiraj