uvijek na mreži

Dugoračka olimpijada večeras u 18h

 

U subotu, 19.08. u 18 sati počinje Dugoračka Olimpijada – Jadranski susreti Tvorničara, Igre mladih feroleguraša,.. tradicionalna sportsko-zabavna ljetna manifestacija koju pod okriljem Dugoratskog ljeta, za sve svoje mlade sumještane i brojne turiste priređuje udruga “Tvornica” Dugi Rat i njeni sve malobrojniji aktivisti..

Ako ste pratili Dugoračku Olimpijadu sve ove godine moramo Vam odmah reći da će ove skoro sve biti drukčije. Mornarski poligon kraj lučice i pripadnu gužvu zamjenili smo morskim poligonom za igru “Wibit” gdje će se održati većina natjecanja. Sličiti će to dijelom na nekadašnje “Igre bez granica”, koje smo zajedno s “Jadranskim susretima” gledali na TV kao djeca..

Zabavne igre i morske ludorije kao:”jadranski poligon”, “spremni za plažu” i “kanaderi vodonosci” osmišljavaju  naša Rake, Ana, Ruža, Tončica, Stjepko, Tomo,.. i ostala vesela ekipa Tvorničara.

Spomenimo još da će “tribine” za gledatelje Olimpijade biti rub dugoratske rive, “kušin” stine na obliženjem mulu i “bašta” obližnjeg plažnog kafića “Malo misto” u čijoj će se “mix-zoni” navijači, novinari svih cjenjenijih kuća, posjetitelji ovog spektakla i naši dragi turisti koji su u Dugi Rat ovog ljeta pohrlili iz 77 zemalja svijeta.. moći družiti, navijati, veseliti i osvježavati!

 

Komentiraj