uvijek na mreži

Erceg produžio ugovor s Hajdukom do 2020. godine

Posebnost Hajdukovog gostovanja kod Brondbya je i produženje ugovora ponajboljeg igrača Ante Ercega. Uoči važnog dvoboja Erceg i predsjednik Ivan Kos stisnuli su ruku jedan drugome, a “bijeli” broj 50 dobio je prigodni dres s brojem 2020, i to onaj crni, navijački. I taj detalj simbolizira Ercega kojeg navijači obožavaju, a on u dresu Hajduka igra s posebnim emocijama.
– Stvarno sam presretan zbog ovog današnjeg događaja. Hvala svim ljudima u Klubu, navijačima, a posebno bih se zahvalio svojim suigračima i trenerima koji su mi pomogli i omogućili da svojim dobrim igrama dobijem dodatno povjerenje Uprave. Sretan sam što ću u svom najdražem klubu, za kojeg navijam još otkako sam dijete, igrati još najmanje tri godine – rekao je Erceg za klupsku stranicu.
Lijepa je to uvertira za sutrašnji dvoboj s Brondbyem. Slavilo se u Kopenhagenu, svi u Hajdukovoj ekspediciji vjeruju da će tako biti i u četvrtak nakon utakmice s Dancima.
– Ovo je nešto posebno za mene, drago mi je zbog moje obitelji i prijatelja koji su mi velika podrška cijelo ovo vrijeme. U zadnjih godinu dana, otkako sam u Klubu, događaju mi se samo lijepe stvari. Želja mi je odigrati što veći broj utakmica za Hajduk, a volio bih da u Europi napravimo korak dalje u odnosu na prethodnu sezonu te da se u domaćim natjecanjima borimo za sam vrh – zaključio je Erceg.
Komentiraj