uvijek na mreži

Gibonni & “Sv.Luce donosi osmijeh” u HNK Split

I ove godine organizira se humanitarna akciju „Sv. Luce donosi osmijeh“ I to, jubilarni, peti put. Cilj je nepromijenjen – pomoć mladim štićenicima doma Maestral. Podjednako važnim učincima akcije smatra se prikupljanje sredstava i senzibiliziranje javnost o problemima i izazovima štićenika Doma. Podsjetimo, akciju su prije pet godina pokrenuli Nikša Jajac i Marko Bertolino, a prate ih u tome TZ Split, OTP banka i RC Split Plus kao suorganizatori.
Akcija se provodi prikupljanjem donacija u škrabicama koje će se nalaziti na ugostiteljskim kućicama na Božićnom sajmu u organizaciji partnera akcije TZ grada Splita i to od petka 07.12. u 12 sati do četvrtka 13. 12. u 20 sati. Donacije se mogu i uplatati na račun otvoren posebno za ovu namjenu
IBAN:HR74 2330 0033 1450 5371 8 do 22. 12. 2018. godine.

Vrhunac ovogodišnjeg jubilarnog izdanja akcije je humanitarni koncert Gibonni & „Sv. Luce donosi osmijeh“ koji će se održati u HNK Split 13. 12. u 20 sati. Koncert je poklon djeci Maestrala satkan od iskrene dobrote izvođača uz potporu glavnog partnera akcije OTP banke i brojnih dobrih ljudi.
Sav novac prikupljen prodajom ulaznica na blagajni HNK Split (od 30. 11. do koncerta) i u škrabicama bit će uplaćen na račun humanitarne akcije i usmjeren isključivo djeci Maestrala.
Svi izvođači i partneri akcije angažirani su bez naknade, a osim prethodno navedenih to su RC Split Plus, BMW MK Dalmacija, FGAG Split, Čulić elektro centar, Dioklecijan Hotel & Residence Split, HNK Split i agencija REMAKE.
Budite i vi dio ove humanitarne priče!

Komentiraj